انواع سقف کاذب

زمان مورد نیاز برای مطالعه تقریبی: 5 دقیقه
سقف کاذب

سقف کاذب:یکی از موارد مهم در نمای داخلی و طراحی دکوراسیون سقف ها می باشند.

انواع سقف کاذب بر اساس مواد به کار رفته در آن ها دسته بندی می شوند. برخی از رایج ترین انواع سقف کاذب عبارتند از:

  • سقف گچ پاریس (POP): این نوع سقف کاذب از گچ پاریس ساخته شده است و یکی از رایج ترین انواع سقف کاذب است. سقف های POP در انواع طرح ها و اشکال موجود هستند و می توانند برای ایجاد یک ظاهر مدرن یا سنتی استفاده شوند.

ما در ایران انواع مختلف سقف پوش و سقف کاذب داریم که در ادامه به بررسی هر کدام خواهیم پرداخت.یکی از پرکاریرد ترین سقف های کاذب مورد استفاده سقف کاذب کناف می باشد. این نوع سقف کاذب خود نیز به دو دسته تقسیم می شود: سقف کاذب کناف ثابت و سقف کاذب کناف مشبک.

در سقف های کاذب ثابت معمولا از پنل های گچی و سیمانی استفاده می شود، و برای زیرسازی این نوع سقف ها از پروفیل های فولادی سبک که در مقاله های قبل با آن آشنا شدید، استفاده می کنند.

سقف کاذب کناف مشبک نیز از تایل های گچی و پروفیل های سپری ساخته می شوند. اگر تایل سقف کاذب کناف مشبک گچی نبود می توانید آن ها را از مواد معدنی، پوشالی و یا حتی آلومینیومی تهیه کنید.از این نوع سقف ها معمولا در پارکینگ ها یا مکان هایی که به طور معمول نیازمند دسترسی به تاسیسات سقف هستند، استفاده می شود؛ چرا که سقف کاذب کناف مشبک هیچ گونه اتصال ثابتی در تایل خود با سقف ندارد و هر تایل را به راحتی میتوانید جدا کنید و با دست بردارید.

مطلب پیشنهادی: “مزایا و معایب پی وی سی

سقف کاذب رابیتس

یکی دیگر از انواع سقف های کاذب ، سقف کاذب رابیتس می باشد. این نوع سقف کاذب یکی از قدیمی ترین و رایج ترین سقف های کاذب مورد استفاده می باشد. این نوع سقف اغلب در صورت نبودن کناف کار حرفه ای استفاده می شود زیرا هزینه های بسیار بالایی حتی بیشتر از کناف را برای شما می تراشد.

سقف کاذب گریلیوم

نوعی دیگر از سقف های کاذب، سقف کاذب گریلیوم می باشد.این سقف با ظاهری زیبا و منحصر به فرد با قرار گرفتن در دسته ی سقف های باز و همچنین با حفره های مربع شکل کوچک تهیه می شود. جنس سقف های کاذب گریلیوم اغلب آلومینیومی می باشد و از زیرسازی فولادی تشکیل می شود.

یکی از معایب این نوع سقف های کاذب این است که نمای آن ها فقط از دور زیبا و قابل تحسین است، اما از نزدیک و فاصله ی کم جز یک نمای ساده چیز دیگری ندارید. این سقف ها را معمولا برای محیط های اداری استفاده می کنند.

سقف کاذب چوبی

نوع دیگری از سقف های کاذب، سقف های چوبی می باشند. همان طور که از اسم آن ها مشخص است این سقف های کاذب از چوب ساخته می شوند. این نوع سقف های کاذب در فضا های اصلی و داخلی منازل و محل کار بسیار مناسب می باشند. سقف کاذب چوبی یکی از گران ترین و پر هزینه ترین سقف های کاذب موجود می باشد، به همین دلیل بسیاری از افراد آن را یا استفاده نمی کنند و یا تنها برای بخشی از محیط مانند یک اتاق از آن استفاده میکنند.

نحوه ی نصب سقف های کاذب چوبی به این صورت است که اغلب ابتدا کلاف کشی با فولاد انجام می شود و سپس ورق های چوبی نصب می شوند.

سقف کاذب آکوستیک

نوعی دیگر از سقف های کاذب سقف کاذب آکوستیک می باشد.این نوع سقف، یک سقف کادب نسبتا ارزان می باشد که سر و صدای محیط را جذب می کند و اجازه عبور و خروج آن از محیط را نمی دهد. این نوع سقف نیست از انواع سقف های مشبک می باشد.

آن ها را می توانید با تایل های گچی، چوبی، مقوایی و یا پارچه ای تهیه کنید. برای زیرسازی این نوع سقف ها نیز می توانید از پروفیل های سپری که یا آلومینیومی هستند و یا گالوانیزه استفاده می شود.

این نوع سقف کاذب نیست به راحتی جدا میشود و تعمیر آسانی نیز دارد، همچنین دسترسی به فضای پشت آن ها نیز بسیار آسان می باشد.

این سقف ها معمولا در محیط های پر سر و صدا و شلوغ استفاده می شود بنابراین گزینه ی مناسبی برای محیط منازل نمی باشد.

نوع دیگری از سقف های کاذب سقف کاذب آلومینیومی می باشد. این نوع سقف های کاذب نیز خود به دو دسته تقسیم می شوند.دسته ی اول سقف های کاذب دامپا (نواری) هستند که از پنل های آلومینیومی و پروفیل های فولادی تهیه می شوند.دسته ی دوم آن ها سقف مشبک آلومینیومی می باشد که  این سقف ها از تایل های آلومینیومی و پروفیل های سپری تشکیل می شوند.

مطلب پیشنهادی:”پی وی سی ماربل شیت

اگر سقف کاذب شم آلومینیومی باشد چه مشبک و چه دامپا، دسترسی به فضای پشت آن در هر دو ممکن و آسان می باشد.

رنگ این سقف ها ثابت است و با گذشت زمان تغییر رنگ و نما نمی دهند، ضد آب، ضد حریق، ضد رطوبت می باشند و همچنین نصب و نگهداری از این سقف ها بسیار آسان است، اما قیمت گزاف آن ها مسئله ای است که مصرف کنندگان را به مشکل می اندازد.

سقف کاذب ترکیبی

نوع دیگر سقف های کاذب، سقف کاذب ترکیبی می باشد. این نوع سقف پوش ها حاصل ترکیب دو یا چند نوع از سقف های کاذب می باشد. برای زیرسازی این سقف ها باید حواستان به زیرسازی باشد تا با مرور زمان به مشکل نخورید.

نوع دیگری از سقف های کاذب، سقف کاذب آی گلس می باشند. این نوع سقف متنوع ترین و بیشترین طرح های موجود را دارد. این سقف ها از مواد شفاف مانند آکریلیک تهیه شده اند. از آکریلیک در نمای داخلی بسیار استفاده می شود چرا که با قابلیت گذردهی نور، نمای محیط را زیبا کرده و چشم انداز زیبایی به شما ارائه می دهد.

این سقف ها نیز سبک بوده و معمولا در ضخامت یک سانتی متر تولید می شوند. این نوع  سقف ها دارای مقاومت و استحکام نسبتا بالا هستند ولی قیمت آن ها نسبت به این مزایا مقداری بالا می باشد، بنابراین برای استفاده از آن ها، همان طور که در موارد بالاتر ذکر کردیم باید از سقف های کاذب ترکیبی استفاده کنیم.

نوع دیگری از سقف های کاذب در بازار ارائه می شوند که باتوجه به ویژگی های پرکاربرد و اساسی خود دارای قیمت مناسب و پایین نیز می باشند، این نوع سقف های کاذب، سقف کاذب های پی وی سی نام دارند.

شرکت پیوال یکی از تولید کننده های سقف کاذب ترکیبی

سقف پی وی سی پیوال به دو صورت در بازار عرضه می شود:

این سقف ها را هم میتوانید به صورت مستقیم به سقف بچسبانید و هم با ایجاد زیرسازی مناسب آن ها را به سقف کاذب تبدیل کرده و استفاده کنید.

این سقف مزیت هایی دارد که آن را از بقیه ی سقف های کاذب جدا کرده و بازار فروش خوبی به دست آورده است.

از این مزایا می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • عایق صوت و حرارت
  • رنگ ثابت
  • قابلیت شست و شو با تمامی مواد شوینده ی اسیدی و غیر اسیدی
  • وزن سبک
  • تغییر و تعمیر آسان آن با کمترین هزینه در کوتاه ترین زمان
  • ضد حریق
  • ضد آب
  • و … .

با توجه به ویژگی های سقف کاذب از سقف پیوال می توانید در اکثر ساختمان های مسکونی، تجاری و اداری، استخر ها، فروشگاه ها و … استفاده کنید.

همچنین برای ایجاد نماهای زیبا و متناسب با محیط و وسایل، می توانید با کمک کاتالوگ طرح ها و رنگ های پیوال، که در سایت و پیج ما موجود است، بهترین و مناسب ترین رنگ و طرح دلخواه خود را انتخاب کنید و با توجه به متراژ و نیاز خود آن را با متراژ و ضخامت مورد نیاز سفارش دهید.

انواع سقف کاذب

برای دیدن فروشگاه کلیک کنید.